"Undefined" in comm...
 
Notifications
Clear all

"Undefined" in common name in From: or To: for edit or create a new message.

11 Posts
5 Users
2 Likes
599 Views
(@cleverflores)
Joined: 2 years ago
Posts: 15
Topic starter  

When creating or editing a new message; the editor does not correctly get the common name of the Sender or Recipient that is part of the GAL and causes it to appear as undefined when saving or editing the message.


   
Quote
(@cleverflores)
Joined: 2 years ago
Posts: 15
Topic starter  

This is the error


   
ReplyQuote
(@skbro27)
Joined: 9 months ago
Posts: 9
 

Any resolution for this? Please address this issue soonest. 


   
ReplyQuote
(@cleverflores)
Joined: 2 years ago
Posts: 15
Topic starter  

I updated my test server to 23.7.0 and the bug is not resolved.


   
ReplyQuote
(@anahuac)
Joined: 9 months ago
Posts: 267
 

Unfortunately I can confirm that it's not fixed in 23.7.4 yet.

Hope they do it asap... that's a pretty serious bug.


   
ReplyQuote
 MAX
(@max)
Joined: 8 months ago
Posts: 69
 

Hi @arman ! I'll remind you of the problem again. When sent via the web client, the email does not contain the sender's name, only the address. Through the application or a third-party mail client - everything is fine. The problem is present in version 23.7.4. I have known it since version 23.2. She is old and critical. Please developers fix it!


   
ReplyQuote
 MAX
(@max)
Joined: 8 months ago
Posts: 69
 

Hi @arman ! The problem is present in version 23.9. I have known it since version 23.2. She is old and critical. Please developers fix it!


   
ReplyQuote
(@arman)
Admin
Joined: 3 years ago
Posts: 372
 

Hello @max,

We are aware of the problem and I can confirm our developers are working to solve it. I hope that the issue will be resolved in a timely manner.


   
ReplyQuote
 MAX
(@max)
Joined: 8 months ago
Posts: 69
 

@arman thanks! this problem is fixed in 23.10! Exellent!


   
ReplyQuote
(@cleverflores)
Joined: 2 years ago
Posts: 15
Topic starter  

This bug is completely resolved in Carbonio 23.11.
Congratulations to the development team

This post was modified 4 months ago by cleverflores

   
ReplyQuote
(@anahuac)
Joined: 9 months ago
Posts: 267
 

On my tests it's still show "DEFAULT" as you can see below

De: "Anahuac" <anahuac@anahuac.eu>
Para: "DEFAULT" <cliente11@carbonio.for.mat.br>
Enviado: quarta-feira, 15 de novembro de 2023 às 11:27
Assunto: RE: teste 4444

My suggestion is that when there is no name just add nothing there.

 


   
ReplyQuote